Vloer strippers zijn ideaal voor renovatie werken. Ze zijn efficient, stil en makkelijk te besturen. The Blastrac vloer strippers zijn gemaakt voor het verwijderen van (oude) vloerbedekkingen zoals hardhouten parket, keramiek, linoleum, vinyl, tapijt, weefvloer, lijm en dakbedekking.

MILIEUVRIENDELIJK

De Blastrac vloer strippers hebben geen uitstoot en zijn extreem stil. Hierdoor kan het werk worden voortgezet samen met ander personeel in de buurt.

EFFICIËNT BIJ HET VERWIJDEREN VAN VLOERBEDEKKINGEN

Inclusief linoleum, tapijt, vinyl, keramische tegels, harsen en gebituminiseerde coatings.

GEMAKKELIJK TE HANTEREN EN TE BESTUREN

De vloer strippers gaan gemakkelijk door standaarddeuren en door liften. Om deze reden zijn ze ideaal voor renovatiewerkzaamheden op de bovenste verdiepingen en gebieden met beperkte toegang. Blastrac biedt een compleet assortiment stripmachines en gereedschappen voor het verwijderen van gebonden & zachte vloerbedekkingen. Van de kleine maar krachtige loopstripper met een breedte van 305 mm tot de rij-unit met een breedte tot 690 mm.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Alle Blastrac vloer strippers zijn gebruiksvriendelijk om te bedienen en veroorzaakt nauwelijks trillingen.

ONDERHOUDSARM

Alle Blastrac vloer strippers hebben een hoog rendement op de investering; machineonderdelen hoeven nauwelijks te worden vervangen.

STERK & COMPACT DESIGN

Blastrac vloer strippers zijn sterk gefabriceerd om minimale uitvaltijd te creëren. Alle machines kunnen gemakkelijk door een standaard deuropening.

GREEN TECHNOLOGY

Onze vloer strippers gebruiken, net als elke andere Blastrac machine, geen chemicaliën en verspillen geen kostbaar drinkwater.

BLADEN & BIJTELS

Afhankelijk van de type vloerbekking die je wilt verwijderen, kun je kiezen uit een groot assortiment met bladen en bijtels.