Blastrac staal straal systmen zijn de meest effectieve en milieuvriendelijke methodes voor het verwijderen van verf, coatings, antislip en andere verontreinigingen van stalen oppervlakken. De Blastrac staal straal machines gebruiken staal grit en hoekig staal grit of een mengsel van de twee. Het grit is verkrijgbaar in verschillende groottes, waardoor er een breed scala aan ankerprofielen kan bereiken die nodig zijn voor vrijwel elke coating applicatie.

VERTICALE SYSTEMEN
De verticale straal systemen worden gebruikt in combinatie met speciaal ontwikkelde Blastrac Cone, Dome en floating Roof rigging systemen die zijn gebouwd op het dak en / of loopbrug. Met deze systemen kunnen de zijden van de stalen opslag tanks intern en extern voorbereidt worden. Zelfs voor het stralen van scheepsrompen en andere verticale stalen oppervlakken zijn speciale systemen beschikbaar.

VOORBEREIDING VAN HORIZONTALE STALEN OPPERVLAKKEN ZOALS:

  • Tankvloeren
  • Scheepsdekken
  • Luikafdekkingen
  • Tank daken
  • Binnenschepen en marine schepen
  • Brug dekken
  • Looppaden op boorplatforms op zee

GEBRUIKSVRIENDELIJK

All our steel blasters have a user friendly control panel which makes it easy to operate the machine. Every steel blaster comes with extra safety features.

ELEKTRISCH OF HYDRAULISCH

Afhankelijk van het type project of applicatie kun je een staal straal machine kiezen met een elekstrische of hydraulische systeem. Vraag ons om advies!

GESLOTEN CIRCUIT

Alle Blastrac straal machines moeten aangesloten worden op een Blastrac stofzuiger om stofvrij te kunnen werken. Hierdoor ontstaat er een veilige werkomgeving.

STAAL GRIT

Afhankelijk van het type oppervlak dat u wilt stralen en het gewenste resultaat, kunt u verschillende soorten straal grit kiezen, die allemaal verkrijgbaar zijn bij Blastrac.

MODULAIRE CONSTRUCTIE

Blastrac horizontale staal straal machines kunnen slechts in een paar delen worden gedemonteerd. Hierdoor kan de machine door een toegangsluik van Ø600 mm.

GREEN TECHNOLOGY

Onze staal straalmachines gebruiken, net als elke andere Blastrac machine, geen chemicaliën en verspillen geen kostbaar drinkwater. ………………………………………………………