Blastrac investeert voortdurend in zijn sterke onderzoek en ontwikkeling afdeling. Alle technologieën voor het voorbereiden en onderhouden van oppervlaktes worden in eigen huis ontwikkeld. In het ontwikkelproces van nieuwe machines focussen we op drie dingen: gebruiksvriendelijk, milieuvriendelijk en kost efficiëntie.

Door wereldwijd met klanten te praten en inzicht te krijgen in de problemen waarmee de klanten worden geconfronteerd op projecten, Blastrac onderzoekt voortdurend nieuwe vragen van de markt en zoekt naar toepassingen die nieuwe inzichten bieden.

Gebruiksvriendelijk apparatuur

Blastrac genereert oplossingen voor oppervlaktebewerkingen op elke schaal en voor bijna elk ruimte. Door vooruit te denken en te kijken naar hoe onze producten worden gebruikt, zien we wat gebruikers missen. Op basis van deze informatie veranderen we problemen in kansen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van leveranciers kunnen we ook geavanceerde technieken op aanvraag toepassen, zoals verwerking op afstand voor moeilijk te bereiken of gevaarlijke gebieden.

Milieuvriendelijk apparatuur

Blastrac bewijst zichzelf ook als een merk voor de toekomst door milieuvriendelijk te zijn. De technieken die we gebruiken zijn puur mechanisch en daarom erg schoon. We gebruiken geen chemische stoffen en er wordt geen kostbaar drinkwater verspild.

Dit alles betekent dat de slogan van Blastrac: “The innovators in surface preparation” niet alleen een slogan is! Als u meer informatie wilt ontvangen over onze onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten of als u geïnteresseerd bent in wat de Blastrac onderzoek en ontwikkeling afdeling voor u kan doen, neemt u contact op met uw lokale Blastrac verkoop- en servicekantoor.