Blastrac straal machines met gesloten circuit werpen een grote hoeveelheid staal grit door centrifugale kracht op het oppervlak. Nadat het staal grit het oppervlak raakt, recycled de straal machine het staal grit. Stof en verontreinigingen worden verwijderd door een speciale Blastrac stofzuiger. Dit maakt het proces vrijwel stofvrij.

Stralen met staal grit is de meest milieuvriendelijke straalmiddelmethode die er is, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische producten en er geen verspilling van waardevol drinkwater is.

WAAR KUNNEN STRAAL MACHINES VOOR GEBRUIKT WORDEN?

  • Schoonmaken en voorbereiden van ondergronden zoals staal, beton en asfalt
  • Verwijderen van toplagen zoals verf en epoxy
  • Verwijderen van wegmarkeringen en rubber van snelwegen, start- en landingsbanen en industriëlen vloeren
  • Verbeteren van anti-slip op voet- en fietspaden, wegen en start- en landingsbanen
  • Effecten genereren op oppervlakken zoals wegen, snelwegen en start- en landingsbanen

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Blastrac straal machines creëren minimale trillingen en zijn gemakkelijk te verplaatsen en kunnen 360 ° draaien.
………………………………………………………………………………………………………

STERKE PRODUCTIE

Blastrac straal machines worden meestal getransporteerd van werkterrein naar werkterrein. Onze straal machines zijn sterk gefabriceerd om een langere levensduur te creëren.

GESLOTEN CIRCUIT

Alle Blastrac straal machines moeten aangesloten worden op een Blastrac stofzuiger om stofvrij te kunnen werken. Hierdoor ontstaat er een veilige werkomgeving.

STAAL GRIT

Afhankelijk van het type oppervlak dat u wilt stralen en het gewenste resultaat, kunt u verschillende soorten straal grit kiezen, die allemaal verkrijgbaar zijn bij Blastrac.

BESCHIKBAAR IN VERSCHILLENDE MATEN

Afhankelijk van het soort project waaraan u werkt, wilt u een straal machine gebruiken die op de lange termijn het meest voordelig is. Vraag ons om advies!

GREEN TECHNOLOGY

Onze straalmachines gebruiken, net als elke andere Blastrac machine, geen chemicaliën en verspillen geen kostbaar drinkwater. ………………………………………………………………………..