WAT IS BLASTRAC INFRA?

Blastrac Infra is een speciale divisie binnen de Blastrac-groep, gericht op grote infrastructuurapparatuur en gespecialiseerde producten zoals rij-units, op vrachtwagens gemonteerde systemen en multitaskingvoertuigen.

Blastrac Infra is hier om hoogwaardige producten te ontwikkelen en de best mogelijke training en service te bieden aan zijn eindgebruikers dankzij het internationale team van technische experts.

Blastrac Infra brengt veelzijdigheid naar een nieuw niveau! Veel verschillende toepassingen kunnen worden aangepakt, afhankelijk van de gebruikte apparatuur:
• Stralen / Staal stralen
• Frezen
• Schuren
• Water stralen – Lage druk & Extreem hoge druk

MECHANISCHE OPPERVLAKTEVOORBEREIDING

De Blastrac Infra machines zijn uitgerust met een effectief en zeer krachtig stofafzuigsysteem. Die verzamelt al het stof en andere kleine gevaarlijke deeltjes die vrijkomen tijdens het oppervlakvoorbereidingsproces. Het is een oplossing om stofarm, veilig en zeer efficiënt te werken.

OPPERVLAKTEVOORBEREIDING MET WATER

Cyclone Technology heeft een authentiek extreem hoge druk en lagedruk waterstraalsysteem. De Cyclone Technology oppervlaktereinigingsmachines zijn ontworpen om buitenoppervlakken efficiënter schoon te maken dan andere alternatieve leveranciers en is de meest milieuvriendelijke rubberverwijderingsmachine op de markt.

De meervoudige reinigings- en herstelkop reinigt agressief en verwijdert het rubber zonder schade aan het oppervlak. De reinigingskop zorgt voor een snelle luchtbeweging voor direct herstel van afval en water zonder afvoer of afvoer naar de omgeving en geen externe vacuümsysteem nodig. Dit proces zorgt voor een veel brandstofefficiëntere terugwinning van water uit het gereinigde oppervlak dan een systeem met een extern vacuüm. Het resultaat is een schoon oppervlak zonder stilstaand water dat klaar is voor gebruik.

Meer informatie: www.cycloneclean.eu