Met al onze apparatuur kunt u stofarm werken, wat betekent dat elke machine kan worden aangesloten op een Blastrac industriële stofzuiger, die al het stof en andere kleine gevaarlijke deeltjes verzamelt die vrijkomen tijdens het oppervlakvoorbereidingsproces. Dit heeft als doel een veilige werkomgeving te creëren voor de arbeider en mensen in hun omgeving!

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Eenvoudig te bedienen en vervoeren dankzij de robuuste wielen met remsystemen. De stofzuigers zijn gebruiksvriendelijk ontworpen. Sluit de slang aan op de stofzuiger en u bent klaar om met de stofzuiger te werken.

VEILIGE WERKOMGEVING

Alle Blastrac machines moeten aangesloten worden op een industriële Blastrac stofzuiger. Dit betekent dat u stofarm kunt werken. Hierdoor ontstaat er een veilige werkomgeving.

VOOR ZWAAR WERK

Ons assortiment stofzuigers zijn speciaal gemaakt om te worden aangesloten op onze oppervlaktebehandelingsmachines. De hoge zuigkracht, diverse filter mogelijkheden en de grote zakcapaciteit zorgen ervoor dat al het stof veilig wordt verzameld.

OSHA REGELGEVING

Onze industriële stofzuigers zijn gemaakt om te voldoen aan de OSHA regelgeving voor de bouw, met een filterreinigingssysteem en een HEPA filter met een rendement van ten minste 99,97 procent voor het verwijderen van mono-verspreide deeltjes met een diameter van 0,3 micrometer.

CONTINU WERKEN

Beperkte uitvaltijd is essentieel voor elke succesvolle klus. De Blastrac stofzuigers zijn speciaal ontworpen om de stilstandtijden zoveel mogelijk te beperken. ………………………………………………………………………………………………………….

DIVERSEN FILTER MOGELIJKHEDEN

Ons stofzuiger assortiment biedt diverse filter mogelijkheden om aan al uw behoeften te voldoen en om de gezondheid en veiligheid van de arbeider te beschermen. ………………………………………………………

LONGOPAC SYSTEEM

Met ons Longopac systeem kunt u het stof gemakkelijk verzamelen in hanteerbare verpakkingen van 25 kg. Het Longopac systeem is stofarm, omdat de zakken vanaf de buitenkant dichtgemaakt worden. ……………………………………………………………………………………….

GREEN TECHNOLOGY

Onze industriële stofzuigers gebruiken, net als elke andere Blastrac machine, geen chemicaliën en verspillen geen kostbaar drinkwater. …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………