Blastrac biedt een volledig assortiment van handgereedschappen voor alle soorten schuur- en polijst opdrachten en toepassingen. Onze handgereedschappen zijn ideaal voor de perfecte afwerking van elke klus of voor de Do It Yourself-projecten. Met hun duurzame en lichtgewichte samenstelling kunnen Blastrac handgereedschappen overal en op zowel horizontale als verticale oppervlakken worden gebruikt. Bovendien heeft Blastrac voor al zijn handgereedschappen een groot assoritment aan optionele accessoires en hulpstukken om aan uw exacte taakvereisten te voldoen.

Door de speciaal ontworpen flexibele omhulsels zijn de handslijpmachines bijna stofvrij wanneer ze op een Blastrac stofzuiger worden aangesloten. Blastrac heeft een volledig assortiment van schuurmachines en diamantproducten ontworpen, die u de mogelijkheid bieden om elke vloer en specifieke toepassing te verwerken.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Eenvoudig te besturen, minimale trillingen en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Dankzij de in hoogte verstelbare handgrepen is het eenvoudig om de machine onder controle te houden.

EENKOPS SCHUURMACHINE

Met de eenkopsschuurmachines kan alle druk van de machine worden verdeeld over de diamante schuurschijf. Dit maakt de machine perfect voor het ‘agressief’ schuren van verschillende soorten oppervlakken. ………………………………………………………………………………

STOFARME WERKOMGEVING

Elke Blastrac hand schuurmachine moet aangesloten worden op een industriële Blastrac stofzuiger. Dit betekent dat u stofarm kunt werken, hierdoor ontstaat er een veilige werkomgeving.

BREED ASSORTIMENT ACCESOIRES

De diamante Diamag accessoires passen onder de Blastrac hand schuurmachines. Hiermee kunt u de machine gebruiken voor een breed scala aan vloertoepassingen.

PERFECT VOOR INDUSTRIËLE VLOEREN

De combinatie van de gecentreerde druk en de duurzame diamantgereedschappen maken deze machines perfect voor het gelijktijdig verwijderen van oude coatings en egaliseren van de vloeren.

GREEN TECHNOLOGY

Onze hand schuurmachines gebruiken, net als elke andere Blastrac machine, geen chemicaliën en verspillen geen kostbaar drinkwater. ………………………………………………………