Blastrac creëert milieuvriendelijke oplossingen voor oppervlaktevoorbereiding voor verschillende industrieën. Dit betekent dat onze sterke R&D afdeling voortdurend op zoek is naar innovaties die de minste milieu impact hebben. We zijn toegewijd aan het meten, beheren en continu verbeteren van onze milieuprestaties. Door te kijken naar de toekomst van de wet- & regelgeving in verschillende industrieën en landen passen we onze technologieën aan of we ontwerpen compleet nieuwe machines.

Alle Blastrac technologieën zijn puur mechanisch. Geen van onze technologieën veroorzaakt luchtvervuiling, gebruikt chemische stofen of verspilt drinkwater. Met al onze apparatuur kunt u ook stofvrij werken, dat betekend dat elke machine kan worden aangesloten op een Blastrac stofzuiger die al het stof en ander kleine gevaarlijke deeltjes die vrijkomen tijdens het voorbereidingsproces van het oppervlak vrijkomen. Dit creëert een veilige werkomgeving!

Gedragscode van Blastrac

Als een bedrijf dat zich richt op duurzaamheid kijken we niet alleen naar de impact van onze machines op het milieu maar we kijken ook naar:

MANIEREN OM DE GEBRUIKER TE BESCHERMEN
Bij het ontwerpen van onze technologieën zorgen we ervoor dat we de gezondheid en veiligheid van de operator op de werkplek en personen in de omgeving beschermen.

MILIEUVRIENDELIJK WERKEN
Blastrac heeft veel verkoop- & servicekantoren wereldwijd met 450 mederwerkers. Als zoon groot bedrijf weten we een grote verantwoordelijkheid hebben als het gaat om het verminderen van onze eigen milieu impact.

Het kiezen voor Blastrac betekend kiezen voor een duurzame toekomst

Daarom hebben we een speciaal “Green Technology” logo ontworpen. Alle Blastrac machines die aan onze strenge criteria voldoet heeft een sticker met dit logo erop.

Wilt u meer informatie over onze technologieën, het milieu impact van een specifieke machine of de betrokkenheid van Blastrac bij het creëren van een duurzame toekomst neem dan contact op met het Blastrac verkoop- & servicekantoor in uw regio.