Bij het frezen worden de frees lamellen los op zijassen geplaatst die vervolgens in een trommelhuis worden geplaatst. De trommel wordt in de machine geplaatst en zodra de machine wordt ingeschakeld, genereert de rond draaiende trommel centrifugale kracht die de frees lamellen naar het oppervlak ‘gooit’, waardoor er een mechanische snijwerking wordt veroorzaakt. Er kan stofarm gewerkt worden door de machine aan te sluiten op een Blastrac stofzuiger.

FREES APPLICATIES:

Het verwijderen van moeilijke coatings van vloeren | zoals lijmen, rubber en andere coatings
Om harde en dikke lagen te verwijderen van vloeren | bijvoorbeeld beton en asfalt op snelwegen en landingsbanen

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Gemakkelijk te besturen, minimale trillingen en vele veiligheidsvoorzieningen. Al onze drie kopsschuurmachines zijn gemakkelijk te vervoeren vanwege de hijsogen en handgrepen.

CENTRALE NEERWAARTSE KRACHT

Alle Blastrac freesmachines zijn zo gebouwd dat al het gewicht van de machine is gecentreerd om een maximale neerwaartse kracht op de ronddraaiende trommel te creëren.

MONTEREN VAN DE DRUM

Blastrac frees machines zijn speciaal ontworpen zodat de trommel eenvoudig vanaf de zijkant uit de machine kan worden getrokken, zonder dat de machine verplaatst te hoeven worden.

AANPASBARE HOOGTE

De werkdiepte van de trommel met zaag- / freesgereedschap is eenvoudig instelbaar en nauwkeurig tot op de millimeter in te stellen. ………………………………………………………………………..

ELEKTRISCH OF BENZINE

Al onze frees machines zijn verkrijgbaar in een elektrische of benzine / diesel uitvoering voor nog meer veelzijdigheid. ………………………………………………………………………..

GREEN TECHNOLOGY

Onze frees machines gebruiken, net als elke andere Blastrac machine, geen chemicaliën en verspillen geen kostbaar drinkwater. ………………………………………………………………………..