Eenkopsschuurmachines gebruiken horizontaal draaiende schijven om een groot aantal taken uit te voeren, van lichte textuur tot het openen van de poriën van het oppervlak, tot het verwijderen van verf en dunne coatings. Door het grote assortiment diamant accessoires zijn de machines veelzijdig in te zetten. De diamant accessoires zijn in verschillende soorten en korrels verkrijgbaar zijn voor verschillende toepassingen.

WAAR KUNNEN EEN KOPSSCHUURMACHINES VOOR GEBRUIKT WORDEN?

  • Schuur techniek doormiddel van diamante schijven die geen trillingen veroorzaakt
  • Ze worden vaak gebruikt als eerste stap voor het polijsten van vloeren
  • Ideaal voor het egaliseren van ongelijke vloeren zonder te veel materiaal te moeten verwijderen
  • Perfect voor het verwijderen van oude verf, coatings en lijm
  • Hiermee kun je de benodigde hoeveelheid coating (verf of hars) verminderen
  • Kan worden gebruikt voor het schuren van ruimtes, hoeken en randen
  • Ze werken stofarm wanneer ze aangesloten zijn op een Blastrac stofzuiger

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Gemakkelijk te besturen, minimale trillingen en vele veiligheidsvoorzieningen. Al onze een kopsschuurmachines zijn gemakkelijk te vervoeren vanwege de hijsogen en handgrepen.

EENKOPS SCHUURMACHINE

Met de eenkopsschuurmachines kan alle druk van de machine worden verdeeld over de diamante schuurschijf. Dit maakt de machine perfect voor het ‘agressief’ schuren van verschillende soorten oppervlakken. ………………………………………………………………………………………………………

STOFARME WERKOMGEVING

Elke Blastrac een kopsschuurmachine moet aangesloten worden op een industriële Blastrac stofzuiger. Dit betekent dat u stofarm kunt werken, hierdoor ontstaat er een veilige werkomgeving.

BREED ASSORTIMENT ACCESOIRES

De Diamag diamant accessoires passen onder de Blastrac een kopsschuurmachines. Hiermee kunt u de machine gebruiken voor een breed scala aan vloertoepassingen.

PERFECT VOOR INDUSTRIËLE VLOEREN

De combinatie van de gecentreerde druk en de duurzame diamantgereedschappen maken deze machines perfect voor het gelijktijdig verwijderen van oude coatings en egaliseren van de vloeren.

GREEN TECHNOLOGY

Onze een kopsschuurmachines gebruiken, net als elke andere Blastrac machine, geen chemicaliën en verspillen geen kostbaar drinkwater. ………………………………………………………