Blastrac drie kopsschuurmachines zijn uitgerust met een authentiek planetair schuursysteem. Dit planetaire schuursysteem is het sterkste schuurprincipe op de markt. Alle Blastrac drie kopsschuurmachines zijn uitgerust met drie adapter platen, die zorgen ervoor dat de schuurkop altijd de vloer volgt en het best mogelijke resultaat geeft. Alle drie kopsschuurmachines zijn geschikt voor de Diamag adapter platen.

WAAR KUNNEN DRIE KOPSSCHUURMACHINES VOOR GEBRUIKT WORDEN?

  • Schuren met diamant schijven die geen trillingen veroorzaken
  • Ze worden vaak gebruikt voor het polijsten van vloeren
  • Ideaal voor het egaliseren van oneffen vloeren zonder al te veel materiaal te verwijderen
  • Perfect voor het verwijderen van oude verf / coatings / lijmen
  • Hiermee kun je de benodigde hoeveelheid coating (verf of hars) verminderen
  • Ze kunnen gebruikt worden voor het schuren en polijsten van grote vloer oppervlakken
  • Ze werken stofarm wanneer ze aangesloten zijn op een Blastrac stofzuiger

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Gemakkelijk te besturen, minimale trillingen en vele veiligheidsvoorzieningen. Al onze drie kopsschuurmachines zijn gemakkelijk te vervoeren vanwege de hijsogen en handgrepen.

DRIE KOPSSCHUURMACHINE

De 3 planetaire roterende schijven in elke Blastrac drie kopsschuurmachine zorgen voor maximale dekking en effectieve drukverdeling. De breedte van elke schuurschijf is afhankelijk van de grootte van de machine.

STOFARME WERKOMGEVING

Elke Blastrac drie kopsschuurmachine moet aangesloten worden op een industriële Blastrac stofzuiger. Dit betekent dat u stofarm kunt werken, hierdoor ontstaat er een veilige werkomgeving.

ADAPTER PLAAT SYSTEEM

De Diamag adapter platen passen onder alle Blastrac drie kopsschuurmachines, waar de diamant accessoires eenvoudig op gemonteerd kunnen worden.

PERFECT VOOR DECORATIVE VLOEREN

Onze drie kopsschuurmachines zijn ideaal voor het polijsten en onderhouden van vloeren. Door de instelbare drukverdeling wordt er gezorgt voor een perfect gepolijste afwerking. ……………………………………………………………………………………………………………………………..

GREEN TECHNOLOGY

Onze drie kopsschuurmachines gebruiken, net als elke andere Blastrac machine, geen chemicaliën en verspillen geen kostbaar drinkwater. ………………………………………………………………………..