MET VERKOOP- EN SERVICE KANTOREN OVER DE HELE WERELD EN EEN GROOT NETWERK VAN DISTRIBUTEURS EN DEALERS IN DE BRANCHE, STAAN WE KLAAR OM U TE HELPEN MET AL UW VRAGEN. NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE OVER; ONZE TECHNOLOGIEËN, ACCESSOIRES, PRIJZEN, TRAININGEN EN DEALER INFORMATIE.

ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

Blastrac investeert constant in zijn sterke onderzoek en ontwikkeling afdeling. Onze technologieën voor het voorbereiden en onderhouden van oppervlaktes. In het ontwikkelproces van nieuwe machines focussen we op drie dingen: gebruiksvriendelijk, milieuvriendelijk en kost efficiëntie.

INKOOP

In alle jaren heeft Blastrac gezocht naar de juiste leveranciers die de kwaliteit die wij garanderen aan onze klanten kunnen bieden. Tegenwoordig worden kleine en grote onderdelen die essentieel zijn voor onze machines, geproduceerd door leveranciers die al jaren ervaring hebben met het produceren van onderdelen voor machines met een grote precisie.

PRODUCTIE

Blastrac ontwikkeld niet alleen zijn eigen machines, tools en technologieën voor oppervlaktebewerking maar de meeste machines worden zelf geproduceert. Van al het handwerk, wordt meer dan 80% vervaardigd in onze eigen fabrieken.

LOGISTIEK

Dankzij onze sterke logistieke afdeeling kan Blastrac elke machine of onderdelen over de hele wereld leveren. Afhankelijk van de grootte van ht formaat van de goederen zullen we de meest kosteneffictieve oplossing vinden zodat u de bestelling optijd ontvangt.

MARKETING

Onze marketing afdeeling stelt u op de hoogte via een nieuwsbrief over alle producten, speciale aanbiedingen of aankomende aanbiedingen. Blastrac neemt ook deel aan beurzen die gaan over oppervlakte bewerkingen.

VERKOOP EN SERVICE

Ons team van internationale deskunidgen over de hele wereld zal klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. Ze zullen de beste oplossing vinden voor jouw oppervlakkte bewerkings project.

FINANCIËN

Op de financiële afdeling worden de volgende taken uitgevoerd: facturatie, afhandeling van betalingen, controle op de uitgave en biedt het management financiele rapporten.

NA DE VERKOOP

Met verkoop- en service kantoren over de hele wereld en een groot netwerk van distributeurs staan wij klaar om u te helpen met al uw vragen over oppervlakte bewerking.