BLASTRAC BIEDT EEN VOLLEDIG ASSORTIMENT APPARATUUR AAN DIE KAN WORDEN GEBRUIKT VOOR MEERDERE SOORTEN TOEPASSINGEN. VAN LIJN VERWIJDEREN OP SNELWEGEN NAAR RUBBER VERWIJDEREN OP VLIEGVELDEN. SAMEN MET ONS ASSORTIMENT STOFZUIGERS KUNT U IN EEN STOFVRIJE OMGEVING WERKEN.

VLIEGVELD APPLICATIES

Blastrac oppervlaktevoorbereidingsapparatuur kan gebruikt worden op vliegvelden bij platforms en landingsbanen om het grip te versterken door de oppervlaktewrijving te vergroten. De machines kunnen ook gebruikt worden voor verwijdering van het vliegveldrubber en lijnmarkering om lichtreflectie te verbeteren en trillingen en geluidsniveaus tijdens het opstijgen en landen te verminderen.

Klik hier voor meer informatie

DECORATIEVE VLOER APPLICATIES

In samenwerking met aannemers in de vloeren branche heeft Blastrac een volledig assortiment machines en diamantgereedschappen ontwikkeld voor het schuren, polijsten van vloeren. Wanneer we het hebben over oppervlaktevoorbereiding voor decoratieve vloeren maken we een onderscheid tussen drie toepassingen; beton, asfalt en natuursteen.

Klik hier voor meer informatie

WEGEN APPLICATIES

Blastrac oppervlaktebehandelingappaatuur wordt vaak gebruikt voor wegenonderhoud en veiligheidsverbetering. Onze straal machines, frees machines en zelfs onze schuurmachines kunnen worden gebruikt om de stroefheid te verbeteren en om rubber en wegdekmareringen op wegen en snelwegen te verwijderen.

Klik hier voor meer informatie

STAAL APPLICATIES

De staal straal systemen van Blastrac zijn de meest effectieve en milieuvriendelijke methodes voor het verwijderen van verf, coatings, antisilip en andere verontreinigingen van stalen oppervlakken. Onze staal straal machines maken gebruik van stalen kogels en hoekig staal grit of een mengsel van beide in verschillende groottes.

Klik hier voor meer informatie

SANERING APPLICATIES

Onze machines kunnen ook worden gebruikt voor de zeer veeleisende taken van vloerreiniging zoals lood- en asbestverwijdering, decontaminatie en sanitaire voorzieningen met volledige inachtneming van de normen en voorwaarden die worden toegekend door lokale gezondheids- en veiligheidsinstanties.

Klik hier voor meer informatie

INDUSTRIËLE VLOER APPLICATIES

Als specialist van apparatuur voor vloerrenovatie en vloervoorbereiding heeft Blastrac een volledig assortiment accessoires ontwikkeld om aan alle behoeften op het begeid van coatingverwijdering (zoals epoxy), renovatie en voorbereiding van industriële vloeren te voldoen.

Klik hier voor meer informatie